Email  -  T : 050 4091333
  • Fotografie 3

    Actiefotografiedankzij onze zeer snelle camera altijd het juiste moment

  • Fotografie 2

    Belevingsfotografiezegt meer dan een lang verhaal

  • Fotografie 1

    Natuurfotogafiealleen fotograferen onder ideale (weers)omstandigheden

Naast de panoramafotografie zijn wij al ruim 40 jaar actief in de reclame- en natuurfotografie. Hierbij ligt het accent op de recreatiesector. Vele campings, bungalowparken en hotels hebben wij in beeld gebracht. Daarnaast zijn wij uitgever van series ansichtkaarten van plaatsen, provincies en eilanden en maken wij ansichtkaarten voor bedrijven.

Kijk voor alle activiteiten ook op rekkerreclame.nl

Foto’s vertellen het verhaal…
en bepalen de eerste indruk. Daarom is goede fotografie van essentieel belang voor het succes van een website, brochure of advertentie.
Wij letten bij het fotograferen op de details en de omstandigheden en kijken naar de toepassing waarvoor de foto gebruikt gaat worden. Goede fotografie kost vaak geduld en daarmee tijd, maar dan is het resultaat er ook naar.
Door het gebruik van diverse professionele camera’s met de juiste lenzen zijn de foto’s geschikt voor enorm veel toepassingen en wordt een unieke foto later voor een speciale toepassing (bijna) nooit beperkt door het formaat.

Beeldbewerking
De meeste mensen hebben het over “photoshoppen”. Voor speciale toepassingen worden foto’s aangepast aan het doel waarvoor ze gebruikt worden. Dat kan varieren van het weghalen van ongewenste zaken als rommel op de grond op een camping tot het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwe naam op een gevel van een bedrijf. Meestal gaat het om functionele aanpassingen, maar soms ook voor een speciale toepassing.
Een voorbeeld van een speciale toepassing ziet u hieronder. Dit betreft een “zoek de 10 verschillen-puzzel” in het kinderpuzzelboekje van rondvaartbedrijf Kool uit Groningen.

Uitgebreide beeldbibliotheek
Wij beschikken over een omvangrijke beeldbibliotheek met duizenden opnamen voor vele toepassingen: actie, beleving, emotie, natuur, provincies, waddeneilanden, zee enz. Stuk voor stuk foto’s met sterke zeggingskracht en breed inzetbaar. Deze foto’s gebruiken we als service voor producten die we voor onze klanten maken en daarmee versterken we het succes van uw website, brochure en advertentie.
Elk jaar breiden wij deze beeldbibliotheek uit met steeds weer nieuwe foto’s.

Voorbeeld van beeldbewerking voor een speciale toepassing:
Zoek de 10 verschillen.

PR Reclame, Rekker reclame Zuidlaren
PR Reclame, Rekker reclame Zuidlaren

Wilt u meer weten over een fotoreportage van uw bedrijf?

Camera’s
wij beschikken over full-framecamera’s tot 42 megapixels met waarmee we bijna elke opdracht kunnen uitvoeren.
Voor de videopromotiefilms beschikken we over o.a. een 4K-actioncam voor fantastische belevingsbeelden en 4-K- en full-HD videocamera’s.